Rioolontstopping

Riool ontstoppingsbedrijf Hoofddorp

 

Riolering verstopt in Hoofddorp? Bel direct voor een afspraak! Wij staan 24/7 klaar om Uw verstopte afvoer, WC of riool te ontstoppen.

Oorzaken van een afvoer- of rioolverstopping

Loopt uw afvoer of riool niet goed meer door? Stankoverlast in huis? Dan is de kans groot dat u een verstopping in uw riool heeft. Er zijn verschillende tekenen die kunnen aantonen dat u te maken heeft met een verstopte afvoer of riool. Wanneer uw keukenafvoer, doucheputje of wc verstopt is blijft het water in de staan en loopt het niet goed meer weg. Daarnaast kan een verstopt riool ook een stankoverlast veroorzaken en ruikt u het door het hele huis heen. Die stankwalm verdwijnt niet zolang een verstopt riool niet verholpen wordt.

Er zijn diversen oorzaken die tot een verstopping kunnen lijden. Wees voorzichtig met wat u doorspoelt door uw keukenafvoer of riool. De meest voorkomende oorzaken van een verstopte afvoer of riool zijn vet, stof, etens- en zeepresten, vochtig toiletpapier en wortelgroei.

 

Rioolservice Hoofddorp doet meer dan alleen ontstoppen!

  • Camera-inspectie
  • Rookdetectie
  • Kruipruimte isolatie
  • Rioolreparatie
  • Rioolvervanging

Wat kunt u zelf doen bij een verstopping?

Begin eerst met het reinigen van de sifon, haal deze los en maak deze schoon. Indien dit niet afdoende lukt kunt u uw afvoer behandelen met schoonmaakazijn of een sodaoplossing en spoelen met kokend water.
Vindt u dit een lastig of vies klusje? Bel ons voor een afspraak, en wij lossen zo snel mogelijk Uw verstopping op!

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met Rioolservice Hoofddorp

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7/365 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Stankoverlast? Bel ons direct voor een afspraak!