Gootsteen ontstoppen

Last van een verstopte gootsteen? Bel Rioolservice Hoofddorp

 

Riolering verstopt in Hoofddorp? Bel direct voor een afspraak! Wij staan 24/7 klaar om Uw verstopte afvoer, WC of riool te ontstoppen.

Gootsteen verstopt?

Een gootsteen verstopping is vervelend en komt nooit op het juiste moment. Doordat in gootstenen en wasbakken voortdurend zeepresten, vet en olie wordt doorgespoeld kan uw gootsteen of wasbak verstoppen. In het beginstadium van een verstopping zal het water minder snel doorlopen. Wanneer uw gootsteen helemaal verstopt is zal er een totale blokkade plaatsvinden en zal het water helemaal niet meer door kunnen spoelen.
Afhankelijk van de ernst van de gootsteen verstopping kunnen de rioolontstoppers van Rioolservice Hoofddorp op diverse manieren uw verstopping te verhelpen. Bel ons daarom voor een afspraak!

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeind & op feestdagen

Wat kunt u eerst zelf proberen bij een verstopping?

In sommige gevallen kunt u eerst zelf proberen de gootsteen verstopping te verhelpen. Zo kunt u eerst zelf zichtbaar vuil proberen te verwijderen of een plopper gebruiken om de sifon van de wasbak leeg te halen. Wanneer dat niet werkt kunt u het beste een Rioolservice Hoofddorp inschakelen. Wij ontstoppen uw verstopping met de grootste zorg. Wanneer er onverhoopt bepaalde onderdelen vervangen moeten worden, doen wij dat gelijk of op afspraak. Wij gebruiken alleen materialen van de beste kwaliteit, zodat wij kunnen garanderen dat u nog lang van uw gootsteen kunt genieten.

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met Rioolservice Hoofddorp

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Stankoverlast? Bel ons direct voor een afspraak!