Camera-inspectie

Rioolstank? Bel Rioolservice Hoofddorp voor een camera-inspectie

 

Rioolstank of rioolvliegjes? Met een Camera-inspectie kunnen wij Uw rioolprobleem opsporen. Bel Rioolservice Hoofddorp 24/7/365 voor een afspraak!

Camera-inspectie

Nare luchtjes, hoofdpijn of misselijkheid? Dan kan het zomaar zijn dat u een probleem heeft met uw riool. Door middel van Camera-inspectie kunnen we bijvoorbeeld rioolstank, lekkages, breuken of verstoppingen opsporen. Residu van uitwerpselen, etensresten en dergelijke blijven achter in uw leidingen en/of afvoer en hopen zich op. Hier krijgen deze de kans om te rotten bij een, voor bacteriën perfect leefklimaat. In zeer ernstige gevallen kan zelfs de motmug, ook wel rioolvlieg genoemd, zich hier nestelen en zich verspreiden door uw woning. Om verdere schade en onkosten te voorkomen is het verstandig niet te wachten en direct een afspraak met Rioolservice Hoofddorp te maken!

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

GEZONDHEIDSRISICO’S BEPERKEN

Onze monteurs maken gebruik van de modernste apparatuur en kunnen, om het riool inwendig te inspecteren, gebruik maken van verschillende moderne camerasystemen. Tijdens een dergelijke rioolinspectie of lekdetectie met een riool-camera volgen de monteurs van Rioolservice Hoofddorp de weg van de camera door het rioolstelsel op een beeldscherm. Zo kunnen zij op basis van de camerabeelden direct een inschatting maken van de ernst van de situatie. Ze zijn opgeleid om verschillende schadebeelden te kunnen herkennen. Indien gewenst kunnen wij deze beelden ook op USB-stick of CD-rom zetten. Bijvoorbeeld als bewijs voor uw verzekering of bijvoorbeeld huurdersvereniging. Aan de hand van de inspectie wordt een advies gegeven om de werking van het riool weer te optimaliseren. In veel gevallen kan de lekkage en/of verstopping van de riolering verholpen worden door reparatie zonder meteen de hele rioolbuis te vervangen.

Wij kunnen leidingen in diverse diameters inspecteren, van 40mm tot en met het gemeenteriool aan toe. Met onze camera-inspectie voorkomt u overbodig graafwerk en bespaard u tijd en geld.

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met Rioolservice Hoofddorp

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7/365 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Last van rioolvliegjes of rioolstank? Bel ons direct voor een afspraak!